O podjetju

Zgodovina podjetja

COPIA d.o.o. je bila ustanovljena leta 1991 in je naslednica podjetja Igor Pavlovčič s.p., ki je bilo ustanovljeno leta 1981.

Prvotne dejavnosti podjetja so bile prodaja in servisiranje fotokopirnih strojev Canon ter fotokopiranje. Kasneje se je dejavnost podjetja razširila še na prodajo biro opreme različnih blagovnih znamk. 

Z vselitvijo v novo poslovno stavbo na Viču leta 2000 je COPIA d.o.o. razširila svojo dejavnost in odprla restavracijo Ošterija Pr'Noni. Leta 2012 smo uspešno opravili oddelitev dela dejavnosti, ki se ukvarja z biro opremo in fotokopiranjem, in registrirali novo podjetje COPIA BIRO d.o.o. Podjetje je že naslednje leto dobilo novega lastnika.

V vseh letih delovanja je podjetje svoje poslovanje iz dejavnosti prodaje in servisiranja birotehnične opreme ter storitev fotokopiranja, razširilo preko matičnega podjetja in povezanih podjetij PAVI d.o.o. in LUMI d.o.o. na področje gostinstva, turizma, mizarstva in nepremičnin.

Podjetje danes

Danes podjetje nadaljuje tradicijo kulinarike v restavraciji Ošterija Pr'Noni v poslovni stavbi Copia, kjer se prav tako nahaja luksuzni apartma, ki deluje pod blagovno znamko Pavi Apartments. Le ta oddaja počitniške nastanitve še na hrvaškem otoku Krk. Svojo turistično in prodajno dejavnost je leta 2017 podjetje razširilo s plasiranjem blagovne znamke Pavi Decor, ki se ukvarja s proizvodnjo in prodajo opreme za plaže in vrtove, notranje opreme in dekorja. V poslovni stavbi Copia podjetje najemnikom oddaja poslovne prostore, podjetje Lumi d.o.o., ki se je ukvarjalo predvsem z investicijami, pa se je leta 2017 pripojilo podjetju Copia d.o.o. 

Osebna izkaznica podjetja

Naziv: Copia d.o.o., investicije, gostinstvo in turizem

Sedež: Cesta v Gorice 1, 1000 Ljubljana

Telefon: 01/ 24 25 809

Telefaks: 01/ 24 25 801

E-naslov: info@copia.si

Identifikacijska številka za DDV: SI89893328

Matična številka: 5327580

Transakcijski račun: 34000-1011609775 odprt pri Sparkasse d.d. 

 

 

LUKA GOURMET RESTAVRACIJA OŠTERIJA PR'NONI

ŽE 20 LET

Za kulinariko, vina in skrbno oblikovan ambient restavracije skrbi franšiza Luka Gourmet.

Na jedilnem listu lahko najdete dnevne malice in kosila, A'la Carte menije, pestro dodatno vikend ponudbo in domače sladice. Ne manjka pa niti bogata izbira vrhunskih vin.

pavi decor

USTVARJAMO LESENE UNIKATE

Vodilo oblikovanja in izdelave unikatnih izdelkov znamke PAVI DECOR je ljubezen do lesa in narave. 

Vsi izdelki so plod našega lastnega znanja in ustvarjalnosti, ter so narejeni v Sloveniji.

Oprema za plaže in vrt

Notranje pohištvo in dekor

Darila in dekorativni izdelki

 

 

 

 

APARTMAJI NA KRKU IN V LJUBLJANI

OTOK KRK

Na otoku Krk, v mestecu Šilo in neposredni bližini morja, smo v vili Amalia uredili šest apartmajev različnih kategorij. V mestecu Kornić pa smo za namene oddajanja restavrirali avtohtono kamnito hišo in poleg nje zgradili še nov manjši nastanitveni objekt z bazenom.

LJUBLJANA

V Ljubljani na Viču oddajamo penthouse z lastnim bazenom in savnami.

Copia investicije

COPIA d.o.o. je podjetje z več kot 40 letno tradicijo. Na področju investicij ima kar nekaj pomembnih preteklih projektov.

Oddaja poslovnih prostorov

V poslovni stavbi COPIA d.o.o. na Viču in poslovni stavbi ob Tržaški cesti oddajamo poslovne prostore.